FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du nogen af de mest stillede spørgsmål i forbindelse med brug og installering af CAM350 og BluePrint PCB.

Hvordan finder jeg min MAC adresse?

Windows PC:

  • Skriv ipconfig /all i en kommandoprompt.
  • Du får så en liste over alle netværkskort i din PC –
    find dit trådløse netværkskort
  • og kig under Fysisk adresse.

MAC

  • Tryk på æblet
  • Vælg system indstillinger
  • Tryk på Netværk

Hent nyeste version af CAM350

 

Håndtering af dine persondata.

Når du fremsender en bliver dine oplyste data, navn, email og telefon gemt i min Outlook indtil din forespørgsel er behandlet, hvilket vil sige, at du har testet softwaren, eller du har valgt en anden leverandør. Herefter sletter jeg henvendelsen medmindre du har bedt om at blive sat på min mailinglistehvor du kun bliver oprettet med navn og emailadresse, og du får tilsendt en personlig email om at du er blevet oprettet. Denne tilmelding kan altid slettes via unsubscribe linken i de enkelte nyhedsbreve, og du kan altid rekvirere en kopi af de data vi har i vores system.

Som kunde opbevares dine data kun i mit finanssystem på en krypteret PC. Oplysningerne omfatter kun firmanavn, adresse + evt. afdeling, navn, telefonnummer og emailadresse. Dine data bevares i de lovpligtige 5 år for regnskaber, gældende fra udstedelses datoen for den sidste faktura. Efter 5 år uden kontakt, sletter jeg dine kontakt oplysninger i finanssystemet. Dine oplysninger deles ikke med andre, hverken personer eller selskaber.

Ellers er det kun bevægelser på sitet som anvendes af Google Analytics til statistiske formål som besøgs antal og hvilke sider der blevet besøgt som registres, så man målrettet kan optimere kundeoplevelsen på sitet.

Share Button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com