Prøv softwaren gratis

Den bedste måde at blive overbevist om, at CAM350 og BluePrint er det du skal bruge for at sikre korrekte Gerbefiler og perfekt dokumentation, er at prøve softwaren på egne opgaver.

Vil du gerne prøve softwaren gratis i en kortere periode så ring til mig på +45 2068 5583, så klarer jeg det fornødne.

Til brug for generering af en demolicens skal vi bruge følgende:

Firmanavn, adresse, brugernavn, dennes telefon nummer og email til fremsendelse af licensen.

 

Håndtering af dine persondata.

Når du fremsender en bliver dine oplyste data, navn, email og telefon gemt i Outlook indtil din forespørgsel er behandlet, hvilket vil sige, at du har testet softwaren, eller du har valgt en anden leverandør. Herefter sletter jeg henvendelsen medmindre du har bedt om at blive sat på min mailinglistehvor du kun bliver oprettet med navn og emailadresse, og du får tilsendt en personlig email om at du er blevet oprettet. Denne tilmelding kan altid slettes via unsubscribe linken i de enkelte nyhedsbreve, og du kan altid rekvirere en kopi af de data vi har i vores system.

Som kunde opbevares dine data kun i mit finanssystem på en krypteret PC. Oplysningerne omfatter kun firmanavn, adresse + evt. afdeling, navn, telefonnummer og emailadresse. Dine data bevares i de lovpligtige 5 år for regnskaber, gældende fra udstedelses datoen for den sidste faktura. Efter 5 år uden kontakt, sletter jeg dine kontakt oplysninger i finanssystemet. Dine oplysninger deles ikke med andre, hverken personer eller selskaber.

Ellers er det kun bevægelser på sitet som anvendes af Google Analytics til statistiske formål som besøgs antal og hvilke sider der blevet besøgt som registres, så man målrettet kan optimere kundeoplevelsen på sitet.

 

Share Button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com