Om dyrberg

CAM350-DRC-Check  Bluerint_PCB_UnlimitedPCBViews                      

Fejlfri Gerber data og entydig dokumentation med BluePrint & CAM350!

Fejl i design filer og Gerber data og upræcis PCB dokumentation, koster elektronikvirksomheder verden millioner af kroner hvert år. BluePrint & CAM350 kan hjælpe.

Med CAM350 kan du checke dine PCB designfiler for fejl og produktions problemer, og sammenholde dem med dine Gerber data. CAM350 leveres i forskellige bundles, fra stand alone viewer til et komplet entreprise værktøj til printproducenter og store virksomheder, og kan derfor let tilpasse individuelle behov. Læs mere om CAM350 her.

BluePrint PCB samler med få tastetryk en entydig præcis dokumentation af dit PCB design, både til produktion, montage, og løbende vedligeholdelse af dine PCB designs. Baseret direkte på dine CAD design filer, kan du med BluePrint PCB hurtigt lave dine egner templates, fremhæve produktions detaljer med explosions tegninger og birds-eye cut-outs. Med det det indbyggede note værktøj er det let at tilføje noter og kommentarer, og du kan indsætte 3D tegninger, videoer om vigtige designdetaljer og varianter, og opsætte dine egne fabrikations paneler. Læs mere om BluePrint her.

Om dyrberg aps og dyrberg trading

dyrberg trading har siden 2004 repræsenteret DownStream Technologies i Danmark og Norge, og dyrberg trading har siden 1986 solgt og supporteret avanceret software til diagramtegning, printudlægning, analyse af signal integritet, HDL design og CAM. Vi har gennem årene hjulpet 500+ virksomheder med at optimere deres elektronikudvikling, leveret kompetent support, og været med til at øge brugernes kompetencer gennem brugermøder og ved løbende at tilbyde tilpassede kurser så medarbejderne hele tiden 
er fortrolige med deres software og udnytter den maksimalt. Uanset om din virksomhed skal i gang med at designe elektronik eller gerne vil øge effektiviteten med markedets nyeste og mest moderne  software, så kontakt dyrberg trading og få en uformel snak om de muligheder vi kan tilbyde, og hvordan du hurtigt kommer i gang med 
at designe dine nye produkter.

dyrberg trading er medlem af EDA-Xperts nordic.

Share Button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com