Kurser

Kurser i CAM350 og BluePrint

Øg dine kompetancer. dyrberg trading tilbyder kurser i CAM350 og BluePrint  PCB i eget kursuslokale eller on site efter ønske. Kontakt os venligst, og få et uforpligtende tilbud på netop det kursus der passer til din virksomhed. Du kan kontakte os på telefon: +45 4615 4464 eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Åbne kurser afholdes normalt i tidsrummet 09.00-16.00 med maximalt 6 deltagere pr. hold.

Kurserne i CAM350 og BluePrint består af lige dele teori og hands-on træning, og kursisterne er velkomne til at arbejde på deres egen medbragte PC’er eller benytte de i kursuslokalet tilgængelige PC’ere. Da de forskellige øvelser kan tage udgangspunkt i kursistens egne designs, anbefaler vi, at han arbejder på sin egen PC. Kursusprisen er 4.500,- Dkr. pr. dag pr. deltager og dækker alle kursusmaterialer og forplejning under kurset. Alle andre udgifter i forbindelse med kurset, afholdes af kunden.

Har en virksomhed købt et kursusforløb for dets ansatte, kan de vælge at kurset skal foregå på vores adresse, eller on site i deres egne lokaler. Afholdes kurset som et lukket firmakursus gælder de ovenfor angivne priser og betingelser. Skal kurset holdes hos kunden, forventes, at kunden stiller et egnet lokale med det fornødne antal PC’er, AV udstyr og tavle til disposition til kurset, og sørger for den fornødne forplejning under kurset for deltagere og instruktøren. Deltager antallet må max. være 10 personer, ellers kan vi ikke garantere for den fornødne tid til spørgsmål og hands-on øvelser.

Prisen for et on-site kursus er 25.000,- DKr. pr dag og inkluderer transport og ophold for en instruktør.

Share Button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com